Prijsindicatie

De prijzen voor koken op locatie zijn bij groepen tot maximaal 60 personen:
20 à 30 euro per persoon voor een lunch
25 à 50 euro per persoon voor een diner

De prijzen voor de workshops zijn bij groepen tot maximaal 12 personen:
30 à 50 euro per persoon voor een diner

Prijzen zijn exclusief dranken en de prijs voor een eventuele locatie. De exacte prijs (in overleg) is ondermeer afhankelijk van de keuze van de ingrediënten en van het seizoen.
Ik kan zorgen voor servies, bestek, glazen, potten, pannen en extra kookfaciliteiten.


 Catering is bijna altijd maatwerk. Maar omdat we ons realiseren dat u graag wilt weten waar u aan toe bent geven we een indicatie van de prijs. Een precieze prijsopgave met een duidelijke omschrijving van de werkzaamheden krijgt u als we vooraf samen hebben geinventariseerd wat de werkzaamheden inhouden.

Onze filosofie is om zoveel mogelijk gebruik te maken van uw kookfaciliteiten. De materiaalkosten kunnen we daardoor laag houden. Misschien wilt u bij het koken graag meewerken, of wilt u juist als gastheer, gastvrouw uw handen vrijhouden. Dit is van invloed op de prijs.
Voorbeeldmenu's en de berekende prijs ziet u hieronder.

 

Menu (16 personen) op locatie bij een klant met een ruime keuken,
prijs € 50,00 euro per persoon*

Tomatenbouillon met langoustines en kokkeltjes
Palet van groenten, bloemen en kruiden
Ossehaas van Erve Elferman met jus van eekhoorntjesbrood, cavolo nero
Geitenkaas van de oorsprong en gelei van kweeperen
Feuillete van aardbeien met ijs van verveine en siroop van vlierbloesem

 

Bedrijfslunch (50 personen) op locatie met beperkte kookfaciliteiten, Prijs € 25,00 per persoon*

Gemarineerde zalm in rode biet met geroosterde biet en sinaasappel
Diverse salades: venkel-roomsalade
zeewiersalade met schelpdieren
salade spinazie, walnoten en paddestoelen
Quiche groene asperges, geroosterde paprika en olijven
Fruitsalade met aardbeien, granaatappel, bramen, bosbessen
Broodjes (afbak), stokbrood (afbak), biologisch brood
Beleg: Hollandse kaas, verse geitenkaas, assorti vleesbeleg, jam,
Tomaat, ei, komkommer

*De genoemde prijzen zijn berekend aan de hand van de situatie aldaar.

Hier ziet u ook de Algemene voorwaarden

 

Scroll naar boven

Eetrijk, koken op locatie
Lucas Goldsteen
Mekkelenbergweg 50, 7615 PP Harbrinkhoek

t: 06 166 48 080

e:

Bank (tnv LHB Goldsteen) NL02INGB0688918913
Kvk: 08179164 / BTW: NL001322856B52

logo-site

Even voorstellen

 

Copyright © 2015-2018
Algemene voorwaarden | Links | Sitemap | Beheer

 

Catering in Twente en omstreken ››

  • Workshop Denekamp
  • Verzorgd diner in Almelo
  • Moleculair koken Harbrinkhoek
  • Catering in Albergen
  • Diner in Delden
  • Catering aan huis Fleringen
  • IJs maken Harbrinkhoek
  • Feestelijk diner in Enschede
  • Lunch in Albergen
  • Barbecue in Delden
  • Paella Springendal
  • Groep ontvangen in Harbrinkhoek
  • Natuurwandeling/diner in Vasse
  • Eenvoudig diner in Agelo
  • Verjaardag in Hengelo
  • Diner vakantiehuis Markelo
  • Lezing in Weerselo
  • Experimenteren met groenten, Harbrinkhoek
  • Workshop moestuin Twickel
  • Natuurhus Almelo
  • Workshop Orvelte
  • Diner insecten Harbrinkhoek
  • Diner bij boekpresentatie in Albergen
  • Verjaardag in Delden
  • Uitgebreid diner Hengelo
  • Groep vakantiehuis Springendal
  • Vejaardag Lonneker
  • Bedrijfsfeest Almelo
  • Open dag Ruinerwold
  • Fermentatie, Harbrinkhoek
  • Diner aan huis Gorssel
  • Oogstdag in Vasse
  • Kleine gerechtjes in Enschede