Menu in overleg

We besteden veel zorg aan het vertalen van uw vraag in een passend menu. We willen graag weten wie uw gasten zijn, wat zij eten, lekker vinden - en wat u wilt besteden. Daarnaast komen we liefst de locatie bekijken.
Aan ons de kunst om uw vraag om te zetten in een opdracht met smaak en afwisseling. Onderstaande voorbeelden laten zien waar we bij voorgaande gelegenheden op uit zijn gekomen.

~~~~~~~~~
Haring met radijs en mierikswortelcreme, julienne van sugar snaps
*
Palet van de tuinman op olie van bospaddestoelen
*
Eendeborst met vlierboter, terrine van wintergroenten
*
Panna cotta met yoghurt en lavendel, saus van frambozen, Notaris-appel

~~~~~~~~~


Brick met appel, zwarte roquefort, siroop van trappist
*
Raita van komkommer met grijze garnalen en peterselie
*
Gebraiseerde knolselderij, jeneverbes, karnemelk, gepocheerd ei
*
Op houtskool geroosterde landhoen met citroen
*
Bittere chocoladetaart en peer

~~~~~~~~~

 

Mosselsoep met saffraan en sinaasappel
*
Lamsbout, gestoomd in druivenbladeren met gekonfijte knoflook
*
Bavarois van rood fruit met amandelsiroop en hangop

~~~~~~~~~

 

Geitenkaas van de Wolverlei met muntjelly op een spiegel van grapefruit met zwarte olijven
*
Eendeborst met frambozensaus
of
Risotto van bospaddestoelen en pompoensalade
*
Salade van bloedsinaasappels en sinaasappelsorbet met rozenwater en munt

~~~~~~~~~

 

Tomaat uit de moestuin met Mozzarella en basilicum
*
  Bourride (Provencaals visgerecht) van kabeljauw, schelpdieren en geroosterde pijlinktvisjes gekruid met venkel en munt
*
Salade van bloedsinaasappel en granaatappel met grapefruitsorbet

~~~~~~~~~

 

Brandade met schijfjes gebakken appel
*
Brick van asperges en geitenkaas met pompoen-gnocchi en saus van gekonfijte tomaat en parmezaanse kaas
*
Paella met Manderveense aardbeien en sabayon met sinaasappelchips

~~~~~~~~~

 

Diner in buffetvorm met drie gangen

Salade van asperge, witlof, walnoten en frambozen - sinaasappelmayonaise
Gazpacho
*
In zeewier gegaarde biologische zalm met beurre blanc en
Hollandse garnalen, scheermesjes en venusschelpen
Quiche van geitenkaas, geconfijte tomaat en snijbiet
*
Gemengde geroosterde groenten
Venkelsalade met rozen en zonnebloempitjes
Salade van grote witte bonen en zuring
*
Ciabatta, stokbrood
Vers bereide tapenades
*
Aardbeien en frambozen met bavarois van rozen en citroenjelly
Tirami su

Scroll naar boven

Eetrijk, koken op locatie
Lucas Goldsteen
Mekkelenbergweg 50, 7615 PP Harbrinkhoek

t: 06 166 48 080

e:

Bank (tnv LHB Goldsteen) NL02INGB0688918913
Kvk: 08179164 / BTW: NL001322856B52

logo-site

Even voorstellen

 

Copyright © 2015-2018
Algemene voorwaarden | Links | Sitemap | Beheer

 

Catering in Twente en omstreken ››

  • Workshop Denekamp
  • Verzorgd diner in Almelo
  • Moleculair koken Harbrinkhoek
  • Catering in Albergen
  • Diner in Delden
  • Catering aan huis Fleringen
  • IJs maken Harbrinkhoek
  • Feestelijk diner in Enschede
  • Lunch in Albergen
  • Barbecue in Delden
  • Paella Springendal
  • Groep ontvangen in Harbrinkhoek
  • Natuurwandeling/diner in Vasse
  • Eenvoudig diner in Agelo
  • Verjaardag in Hengelo
  • Diner vakantiehuis Markelo
  • Lezing in Weerselo
  • Experimenteren met groenten, Harbrinkhoek
  • Workshop moestuin Twickel
  • Natuurhus Almelo
  • Workshop Orvelte
  • Diner insecten Harbrinkhoek
  • Diner bij boekpresentatie in Albergen
  • Verjaardag in Delden
  • Uitgebreid diner Hengelo
  • Groep vakantiehuis Springendal
  • Vejaardag Lonneker
  • Bedrijfsfeest Almelo
  • Open dag Ruinerwold
  • Fermentatie, Harbrinkhoek
  • Diner aan huis Gorssel
  • Oogstdag in Vasse
  • Kleine gerechtjes in Enschede